Det er SÅ irriterende

Og det er noget der sker hver gang…. Når jeg skal have pasta, og det skal jeg forholdsvis ofte, gryden koger og jeg står med pastapakken i hånden. Så ved jeg godt hvor meget jeg kan spise, så det er den mængde jeg koger. Logisk nok.

Når pastaen er færdigkogt har jeg det på samme måde og blander den gerne i sovsen og serverer det hele.

Hver gang er resultatet at jeg simpelthen ikke kan spise op! Der er for meget – der er til 1½. For nylig blev jeg så gal over det, at jeg gemte den rest der var til dagen efter.

Ikke spor spændende, slet ikke efter en nat i køleskabet

Jeg lavede så en ostesauce af hvad jeg lige havde. I store træk:

100 ml. hvidvin

1 isterning kraftig hønsefond

- koges ind til meget lidt

Revet ost (hvad du har, og hvad du kan lide) ca. 60 gram i alt til sådan en lille portion.

Vend den revne ost med et lille drys Maizena og put den i gryden

Smelt osten, mens du rører hele tiden. Når saucen er glat tilsættes en skefuld mascarpone, samt evt lidt mælk eller fløde.

Hæld ostesaucen over pastaen og bank lidt med det så saucen bliver fordelt. Giv det hele rigeligt med friskkværnet sort peber, og drys lidt revet parmesan på toppen.

Med revet parmesan

I ovnen ved 200 grader C i ca 10 minutter, og så er der frokost.

Mættende er det også...

Det smagte simpelthen så godt, og tog ikke mange minutter at lave.

Bon appetit

Dette indlæg blev udgivet i Menu'er og så'n. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Det er SÅ irriterende

  1. Monsterscircus skriver:

    Det har jeg prøvet rigtigt mange gange, så det kender jeg :-) uhm det ser helt vildt dejligt og rustikt ud! Mums, tak for tippet til resterne og ha en dejlig uge :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>